11 Europese landen Amerikanen kunnen nu naartoe reizen (2024)

Deel

Opmerking

Met de zomer om de hoek groeien de reisopties in Europa.Deze week zijn Frankrijk en Spanje heropend voor gevaccineerde Amerikanen, en van meer landen worden verwacht dat ze hun grenzen binnenkort openen.

De Europese UnieovereengekomenDe afgelopen maand om gevaccineerde Amerikanen te laten bezoeken.Maar elk land bepaalt nog steeds zijn eigen regels en timing, en nog niet elk land is heropend.Eerder was het blok gesloten voor niet -essentiële reizen vanuit de Verenigde Staten

Reis beter met nieuws, tips en gidsen waardoor je je een local voelt waar je ook gaat.In je inbox, donderdag.arrowright

Het heropeningsproces wordt versneld door een nieuwe covidpaspoort systeemDat debuteert op 1 juli die reisbarrières zal verminderen voor mensen die de autoriteiten kunnen bewijzen dat ze zijn gevaccineerd.

Veel van Europa is al lang afgesloten voor Amerikaanse reizigers, of is zo ingewikkeld geweest om binnen te komen vanwegecoronavirusbeperkingen.

Vóór een bredere heropening hebben verschillende landen gezegd dat ze Amerikanen nu toestaan te bezoeken, zolang ze voldoen aan de invoervereisten van Covid.Dat betekent meestal het bewijs van een negatieve test, herstel van infectie of een vaccinatie.

9 vragen over reizen naar Europa, beantwoord

Er zijn enkele kanttekeningen om te overwegen: Amerikaanse burgers die denken aan reizen naar het buitenland, moeten zich ervan bewust zijn dat ze niet meer dan drie dagen moeten worden getest voordat ze terugvliegen en hun negatieve resultaat laten zien voordat ze instappen.En het Amerikaanse ministerie van Buitenlandse Zaken heeft geadviseerd dat Amerikanen 'reizen' heroverwegen 'naar de meeste landen hieronder.De uitzonderingen zijn Kroatië en Georgia, die het hoogste reisadvies van de afdeling dragen - niveau 4: niet reizen.

Met dat in gedachten zijn hier 11 landen - technisch gezien deel uit van Europa, leden van de E.U. of zich uitstrekkend Europa en Azië - die Amerikanen verwelkomen.

Frankrijk

Vaccinated Amerikanenkan bezoekenFrankrijk vanaf 9 juni, maar ze zullen meer moeten tonen dan alleen het bewijs van vaccinatiestatus.Bezoekers moeten ook nog steedsshowEen negatief resultaat van een test die binnen twee of drie dagen voor vertrek naar het land is afgenomen, afhankelijk van het type test.Niet -gevaccineerde reizigers zijn niet toegestaan in het land "tenzij ze een in aanmerking komende dwingende reden vertonen", volgens deAmerikaanse ambassade in Frankrijk.

Er is een avondklok vanaf 23.00 uur.tot 6 uur, volgens deFranse regering.Bioscopen, theaters, musea, winkels en festivals zijn onderworpen aan capaciteitsbeperkingen en maatregelen voor sociale afstand.Voor openbare evenementen met meer dan 1.000 mensen hebben aanwezigen een gezondheidspas nodig om aan te tonen dat ze worden gevaccineerd, hersteld van Covid of de afgelopen 48 uur negatief hebben getest, zei de regering.

Griekenland

Als onderdeel van een geleidelijke heropening mogen Amerikanen Griekenland bezoeken vanaf 19 april. Een bredere heropening is gepland voor half mei.BezoekersbehoefteOfwel een negatieve PCR -test binnen 72 uur na aankomst of het bewijs van vaccinatie minimaal 14 dagen voordat ze naar het land gaan, en ze kunnen onderworpen zijn aan een willekeurige coronavirus -test.Iedereen die het land bezoekt, moet een formulier voor het aankomen van een passagierslocaties invullen.

Een lokale gids voor Athene

De Amerikaanse ambassade en consulaat in GriekenlandwaarschuwtDat het land nog steeds wordt afgesloten en de beweging beperkt is.Degenen die regels over het dragen van een masker, sociale distanties en beperkende beweging overtreden, zijn onderworpen aan boetes.

Italië

Vanaf 16 mei kunnen toeristen uit de Verenigde Staten Italië bezoeken zonder quarantaine als ze aankomen op Covid-getest internationalvluchten.Delta,,Amerikaansen United bieden allemaal dergelijke vluchten aanRomeen Milaan.Terwijl Covid-geteste vluchten naar Italië eerder werden aangeboden, waren ze niet open voor vrijetijdsreizigers.

Een lokale gids voor Rome

De Amerikaanse ambassade in ItaliëzegtEen avondklok blijft op zijn plaats vanaf 23.00 uur.tot 5 uur, hoewel het eind juni naar verwachting zal worden opgeheven.Bezoeker kan boetes te maken hebben als ze zich niet houden aan regels over sociale distanties, bewegingsbeperkingen en gezichtsbekledingen.

Spanje

Amerikaanse burgers kunnen Spanje bezoeken vanaf 7 juni zolang ze volledig zijn gevaccineerd.Ze hebben een vaccinatiecertificaat en een QR -code nodig die is gegenereerd via de Spanje Travel Healthportaal.Kinderen van 6 jaar of ouder hebben een negatieve covid -test nodig die binnen 48 uur na aankomst of een certificaat heeft aangetoond dat ze zijn hersteld van het virus, volgens deAmerikaanse ambassade in Spanje.

Advertentie

Niet -gevaccineerde bezoekers uit de VS zijn niet toegestaan zonder te voldoen aan specifieke vereisten of zonder speciale toestemming.

De ambassade zegt dat coronavirus-gerelateerde beperkingen variëren per regio, maar meestal beperkingen van bijeenkomsten en verminderde capaciteit in winkels, restaurants en bars omvatten.Iedereen van 6 en ouder moet volgens het openbaar vervoer een masker dragen in openbare ruimtes en op het openbaar vervoer, volgens de toerisme van Spanjesite.

IJsland

Amerikaanse burgers kunnen IJsland bezoeken als ze volledig zijn gevaccineerd tegen het coronavirus of kunnen een bewijs leveren van eerdere infectie.Zelfs als ze gevaccineerd of hersteld zijn, moeten bezoekers één coronavirus -test ondergaan wanneer ze aankomen en wachten op resultaten - die meestal tussen 6 en 24 uur beschikbaar zijn - op de plaats waar ze verblijven.Preregistratie is vereist.

Het ministerie van Buitenlandse Zaken verlaagt tientallen landen van ‘niet reizen’ naar de status ‘Reconsider Travel’

Kroatië

Reizigers uit de Verenigde Staten kunnen Kroatië bezoeken, maar ze moetenvoldoen aan dubbele vereisten:Een negatieve coronavirus -test niet ouder dan 48 uur of bewijs van volledige vaccinatie of herstel en bewijs van betaalde accommodatie voor een hotel, huur, kamp of andere verblijfplaats.De Amerikaanse ambassade in Kroatiëaantekeningendat een reservering alleen niet voldoende is;Er moet bewijs zijn van volledige betaling.

Advertentie

Bezoekers kunnen bij aankomst ook betalen voor een test, maar ze zullen zichzelf moeten ontwikkelen totdat ze een resultaat hebben.

Denemarken

Volledig gevaccineerde Amerikanen kunnen Denemarken vanaf 5 juni bezoeken, volgens deAmerikaanse ambassade.De grens blijft gesloten voor degenen die niet zijn gevaccineerd tenzij ze in aanmerking komen voor een vrijstelling van de overheid.

Een lokale gids voor Kopenhagen

VolgensBezoek Denemarken, het "Corona Passport" -systeem van het land biedt toegang tot culturele sites, restaurants en andere attracties op basis van of een bezoeker wordt gevaccineerd, hersteld van Covid of een recente negatieve test heeft.

De Amerikaanse ambassade zegt dat degenen die lokale covid-gerelateerde regels overtreden, onderworpen zijn aan een boete van ongeveer $ 400 voor een eerste overtreding.

Montenegro

AmerikanenbehoefteEen negatieve PCR -test of bewijs van vaccinatie om Montenegro te bezoeken, die nog steeds een nachtklok op zijn plaats heeft.Bars en restaurants zijn geopend van 07.00 uur tot 23.00 uur, hoewel het aantal mensen aan elke tafel beperkt is.Skigebieden en nationale parken zijn ook open, terwijl nachtclubs gesloten zijn en massale bijeenkomsten zijn verboden.Ook de Amerikaanse ambassadezegtEr zijn enkele inter-city reisbeperkingen op zijn plaats.

Servië

Amerikaanse burgersbehoefteEen negatieve PCR- of antigeen -test minimaal 48 uur voordat hij Servië binnengaat.Bezoekers zijnvereistOm maskers te dragen, zelfs in open ruimtes, en een veilige afstand te houden tussen mensen die niet van hetzelfde huishouden komen.

De Amerikaanse ambassadezegtCafés, bars en restaurants met tuinen of patio's kunnen alleen buiten werken met limieten voor het aantal mensen aan elke tafel.Culturele instellingen kunnen open zijn tot 22.00 uur.

Cyprus

Het mediterrane eiland ten westen van Syrië en ten zuiden van Turkije is lid van de Europese Unie.Hetheropendaan bezoekers uit de VS op 1 april, zolang ze maar een negatieve coronavirus -test hebben.Bezoekers moeten van tevoren een "Cyprus Flight Pass" invullen.De Amerikaanse ambassadewaarschuwingenDat vanaf 19 april, Amerikaanse reizigers bij aankomst op Cyprus nog een coronavirus -test moeten krijgen.

Georgië

Amerikanen kunnen het land bezoeken tussen Turkije en Rusland metbewijsvan volledige vaccinatie.Degenen die niet zijn gevaccineerd, kunnen alleen rechtstreeks uit bepaalde landen vliegen en moeten binnen 72 uur een negatieve coronavirus -test hebben, evenals een tweede test op de derde dag van hun verblijf.De Amerikaanse ambassadezegtDat er een avondklok op zijn plaats is en er zijn boetes voor het niet dragen van een masker.

Stafschrijvers Michael Birnbaum en Chico Harlan hebben bijgedragen aan dit rapport.

Lees verder:

EU.onthult vaccinpaspoortplan om zomerreizen mogelijk te maken

Alles wat reizigers moeten weten over paspoorten van vaccin

Je bent gevaccineerd en klaar om te reizen.Hier is uw pre-trip checklist.

11 Europese landen Amerikanen kunnen nu naartoe reizen (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Cheryll Lueilwitz

Last Updated:

Views: 6464

Rating: 4.3 / 5 (74 voted)

Reviews: 81% of readers found this page helpful

Author information

Name: Cheryll Lueilwitz

Birthday: 1997-12-23

Address: 4653 O'Kon Hill, Lake Juanstad, AR 65469

Phone: +494124489301

Job: Marketing Representative

Hobby: Reading, Ice skating, Foraging, BASE jumping, Hiking, Skateboarding, Kayaking

Introduction: My name is Cheryll Lueilwitz, I am a sparkling, clean, super, lucky, joyous, outstanding, lucky person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.