Proton VPN: een snelle, privé en beveiligde VPN-service (2024)

Bescherm uzelf online met een snelle en betrouwbare VPN

Neem nu Proton VPN

30 DAGEN NIET-GOED-GELD-TERUG-GARANTIE

Proton VPN: een snelle, privé en beveiligde VPN-service (1)

Waarom een VPN gebruiken

Beveiliging

Onze beveiligde VPN stuurt uw internetverkeer door een versleutelde VPN-tunnel om ervoor te zorgen dat uw browsegegevens veilig zijn, zelfs via openbare of onbetrouwbare internetverbindingen.

Privacy

Als Zwitserse VPN-provider registreren wij uw gebruikersactiviteit niet en delen we gegevens nooit met derden. Onze anonieme VPN-dienst houdt uw browsegeschiedenis privé en maakt toezichtloos internetten mogelijk.

Vrijheid

We hebben Proton VPN gemaakt om journalisten, activisten en gewone burgers die gebruik maken van Proton Mail beter te beschermen. Proton VPN doorbreekt de barrières van internetcensuur, waardoor u toegang krijgt tot beperkte inhoud online.

Internetbeveiliging voor iedereen

Het is ons doel om online privacy voor iedereen toegankelijk te maken. We hebben ervoor gezorg dat de geavanceerde beveiligingstechnologie Proton VPN eenvoudig en vrij te gebruiken is.

Gratis VPN

Wij geloven dat privacy en veiligheid behoren tot de fundamentele rechten van de mens. Daarom bieden we ook een gratis versie van Proton VPN aan. Anders dan bij andere gratis VPN's zijn er geen addertjes onder het gras. We laten geen advertenties zien en verkopen uw browsegeschiedenis niet stiekem door. Proton VPN Free wordt bekostigd door Proton VPN-gebruikers met een betaald abonnement. U kunt online privacy steunen door te upgraden naar een betaald abonnement, met hogere snelheden en meer functionaliteiten.

Eenvoudig in gebruik

De beste beveiligingstools kunnen u alleen beschermen als u ze consequent en correct gebruikt. We hebben de Proton VPN-interface vereenvoudigd en zo intuïtief mogelijk gemaakt, zodat u elke dag moeiteloos beschermd bent.

Hoge VPN-snelheden

Proton VPN gebruikt een 10 Gbps servernetwerk gecombineerd met onze unieke suite van VPN Accelerator-technologieën om snelheden met tot meer dan 400% te verbeteren. We gebruiken een geavanceerd algoritme met de naam 'network TCP flow control' dat zorgt voor ongeëvenaarde prestaties en verbindingsstabiliteit zonder compromissen op het gebied van bescherming.

Proton VPN: een snelle, privé en beveiligde VPN-service (2)

Multi-platformondersteuning

Proton VPN is beschikbaar op al uw apparaten, waaronder pc's, Mac's, smartphones en zelfs routers. Een veilige, betrouwbare internetverbinding is essentieel voor het behoud van uw privacy thuis op uw laptop, onderweg op uw mobiele apparaat of uw werkplek op kantoor. Proton VPN heeft native apps voor Windows, macOS, Linux, Chromebook, Android, AndroidTV en iOS/iPadOS.

Streamen vanaf elke locatie

Proton VPN deblokkeert tal van populaire online mediadiensten, zodat u overal ter wereld toegang hebt tot uw favoriete streamingcontent alsof u thuis bent. Dankzij ons snelle servernetwerk en onze unieke VPN Accelerator-technologie profiteert u bovendien een vlotte ervaring zonder buffering.

VPN Accelerator

VPN Accelerator is een set technologieën die uniek zijn bij Proton VPN en die uw VPN tot 400% sneller maken. We hebben een VPN Accelerator gecreërt die de snelheid en prestaties drastisch verbeteren door CPU0beperkingen te overwinnen met behulp van geavanceerde netwerktechnieken en herontworpen VPN-protocollen.

Proton VPN: een snelle, privé en beveiligde VPN-service (4)

Wereldwijd netwerk van VPN-servers

Proton VPN heeft honderden beveiligde VPN-servers over de hele wereld, waaronder meerdere gratis VPN-servers. Er is dus altijd een snelle server bij u in de buurt, ongeacht vanaf welke locatie u verbinding maakt, voor een VPN-verbinding met een lage latentie voor browsen, streamen en het omzeilen van censuur.

Bekijk volledige serverlijst

P2P-ondersteuning

Ongelimiteerde bandbreedte

10Gbit servers

Tot 10 apparaten

Deblokkeer inhoud

  • Kies Proton VPN
  • Bekijk alle kenmerken

Wij zijn de wetenschappers, ingenieurs en cryptografen achter Proton Mail

's Werelds grootste versleutelde e-mailservice

Ons verhaal begint waar het web werd geboren: bij CERN, waar ons oprichtend team van wetenschappers elkaar leerden kennen.
Net als Proton Mail is Proton VPN een door de gemeenschap ondersteund project met een eenvoudig doel: een veiliger Internet bouwen dat uw persoonlijke vrijheden beschermt.

Lees ons verhaal

Unieke functies voor een veiligere VPN

In tegenstelling tot andere VPN-diensten is Proton VPN ontworpen met veiligheid als belangrijkste focus. Daarbij werken we op basis van de leermomenten die we hebben ondervonden tijdens onze samenwerking met journalisten en activisten.

Secure Core

Andere VPN-diensten kunnen in gevaar worden gebracht als hun servers onder toezicht staan. Proton VPN voorkomt dit door gebruikersverkeer eerst over ons Secure Core-netwerk in privacyvriendelijke landen zoals Zwitserland en IJsland te leiden. Zelfs als een VPN-eindpuntserver in gevaar komt, wordt uw echte IP-adres niet onthuld.

Perfect Forward Secrecy

Proton VPN gebruikt alleen sleutels met Perfect Forward Secrecy, dit betekent dat uw versleutelde verkeer niet opgevangen en later ontsleuteld kan worden.

Adblocker (NetShield)

NetShield is een DNS-filterfunctie die u beschermt tegen malware, advertenties blokkeert en voorkomt dat websitetrackers u volgen terwijl u over het web surft.

Proton VPN: een snelle, privé en beveiligde VPN-service (5)

Proton VPN: een snelle, privé en beveiligde VPN-service (6)

Gevestigd in Zwitserland

Wij hebben ons hoofdkwartier in Zwitserland, waar de strengste privacywetten ter wereld bestaan. Zwitserland valt ook buiten de jurisdictie van de EU en de VS en is geen lid van het '14 eyes survaillance-alliantie.

Beleid zonder logboeken

Proton VPN is een VPN-service zonder logboeken. Wij volgen of registreren uw internetactiviteit niet en kunnen daarom deze informatie niet aan derden doorspelen.

Tor via VPN

Proton VPN integreert ook met het anonieme Tor-netwerk. Met één klik kunt u al uw verkeer via het Tor-netwerk leiden en onion-sites bekijken.

Proton VPN: een snelle, privé en beveiligde VPN-service (7)

Extra functies

Proton VPN: een snelle, privé en beveiligde VPN-service (8)

Aangepaste verbindingsprofielen

Proton VPN: een snelle, privé en beveiligde VPN-service (9)

Snel verbinden

Proton VPN: een snelle, privé en beveiligde VPN-service (10)

Snelle landselectie

Neem gratis VPN

Wat onze gebruikers zeggen

Proton VPN: een snelle, privé en beveiligde VPN-service (11)

Martin Bishop

@MartinB60309514

Groot fan van jullie service en ethiek @ProtonVPN(new window). Blijf zo doorgaan, dan hebben jullie een klant voor het leven!! #privacy(new window) #vpn(new window) #freedom(new window) #internet(new window)
Proton VPN: een snelle, privé en beveiligde VPN-service (12)

Rob G. aka @rgx

@design_RG

@ProtonVPN(new window) Bedankt voor jullie uitstekende service. Ik gebruik al jaren VPN's en heb tal van aanbieders geprobeerd. Ik was meteen verrast door de snelheid en betrouwbaarheid van jullie clientsoftware - topklasse, en beter.
Proton VPN: een snelle, privé en beveiligde VPN-service (13)

justRay.eth

@justray1111

Wauw! Van mijn telecom, Telenor, kreeg ik een verdubbeling voor 3 maanden naar 150/150 Mb/s. Complimenten, maar nog indrukwekkender was de snelheidstest bij gebruik van @ProtonVPN(new window) Ik kreeg 125/100 Mb/s!!!! Dat is 12 keer zo snel als mijn vorige provider. Top @ProtonMail(new window)
Proton VPN: een snelle, privé en beveiligde VPN-service (14)

protestTech

@protest_tech

Mijn persoonlijke aanbeveling is @ProtonVPN(new window), met een blijvend gratis versie. Houdt geen logboeken bij, dus zelfs als iemand zou proberen ze te dwingen gegevens over te dragen, is er niks om over te dragen. Snel, gebruiksvriendelijk en makkelijk te configureren op je telefoon en pc.
Proton VPN: een snelle, privé en beveiligde VPN-service (15)

Lebogang

@laschmaada

Netflix is veel beter met een briljante VPN-dienst... Bedankt @ProtonVPN(new window)
Proton VPN: een snelle, privé en beveiligde VPN-service (16)

Jitendra Kumar

@Jitendra_Boka

@ProtonVPN(new window) Bedankt voor jullie geweldige VPN, zelfs de gratis versie biedt optimale prestaties, de snelheid is fantastisch en voelde nooit alsof ik een #VPN(new window) gebruikte.
Proton VPN: een snelle, privé en beveiligde VPN-service (17)

Noemi Stauffer

@noemistauffer

Ik weet echt niet hoe ik vijf weken quarantaine heb overleefd zonder @ProtonVPN(new window). Bedankt voor deze geweldige gratis open-source VPN-service
Proton VPN: een snelle, privé en beveiligde VPN-service (18)

Corbin

@corbincodes

Aan het spelen met @ProtonVPN(new window) en @ProtonMail(new window), en tot nu toe ben ik onder de indruk. Zelfs de gratis versie is geweldig voor een standaard internetgebruiker. Mijn complimenten!
Proton VPN: een snelle, privé en beveiligde VPN-service (19)

Kyle J.Kepner

@KyleJKepner

#WFH(new window) tip: @ProtonVPN(new window) heeft de beste gratis VPN https://t.co/hxOfC8Y6nt
Proton VPN: een snelle, privé en beveiligde VPN-service (20)

Samuele Grillo

@SamueleGrillo

.@ProtonVPN(new window), zojuist Plus gekocht. Geweldig!

Volg ons op sociale platforms

Beveilig uw internet

Kies Proton VPN
  • Strikt beleid zonder logboeken
  • Alle apps zijn open-source en gecontroleerd
  • Servers met zeer hoge snelheid (tot 10 Gbps)
  • Gevestigd in Zwitserland
  • 30 dagen niet-goed-geld-terug-garantie
Kies Proton VPN
Proton VPN: een snelle, privé en beveiligde VPN-service (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Dr. Pierre Goyette

Last Updated:

Views: 5964

Rating: 5 / 5 (50 voted)

Reviews: 89% of readers found this page helpful

Author information

Name: Dr. Pierre Goyette

Birthday: 1998-01-29

Address: Apt. 611 3357 Yong Plain, West Audra, IL 70053

Phone: +5819954278378

Job: Construction Director

Hobby: Embroidery, Creative writing, Shopping, Driving, Stand-up comedy, Coffee roasting, Scrapbooking

Introduction: My name is Dr. Pierre Goyette, I am a enchanting, powerful, jolly, rich, graceful, colorful, zany person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.